Gartneri

Gartneri

Nordic Manpower kan præsentere de bedste og mest effektive medarbejdere fra gartneri og planteskole i Litauen, Polen og Rumænien. Hvis du mangler gartneri-medarbejdere, der har det rette tilgang til arbejde og som sætter en ære i at levere, er det Nordic Manpower du skal tale med.

Vores dygtige erfarne medarbejdere arbejder med en fart og med en præcision, som kunderne er meget tilfredse med. Nordic Manpower løser alle slags opgaver:

  • Klipning
  • Stikning
  • Neddrejning
  • Afstandssætning
  • pakning m.m.

Få et uforpligtende tilbud!

Indhent tilbud

Hvad er Nordic Manpower?

Nordic Manpower opererer med Danmarks største rekrutteringsbase i både faglært og ufaglært arbejdskraft fra flere Østeuropæiske lande. Vi ansætter vores personale på baggrund af deres faglige og personlige kvalifikationer. Det betyder, at vi altid kan tilbyde arbejdskraft i høj kvalitet, og altid på overenskomst.
Der findes simpelthen ikke en nemmere, billigere eller en mere effektiv måde, at få tilknyttet lovlig arbejdskraft på overenskomst. Vi står for hele processen fra rekruttering til første dag, hvor medarbejderen møder ind på arbejdspladsen og frem til den sidste dag, hvor medarbejderen rejser hjem igen. Det bliver ikke nemmere.